Hogyan lehetne jellemezni az Everness-t? Minden megtalálható ott, ami egy sokszínű, minőségi programokat kínáló fesztiválra jellemző:

  • előadások, workshopok a test és lélek fejlődéséhez
  • zene, tánc, testmozgás
  • jó minőségű ételek
  • együttlét hasonlóan gondolkodó, nyitott, barátságos emberekkel
  • környezetbarát, fenntarthatóságot támogató szemlélet
  • jó levegő, Balaton

Vidámság, tudatosság, elmélyülés, barátság, kapcsolódás, önismeret… Lehetőség arra, hogy rátaláljunk magunkra, egymásra, a világra és ami belőle fontos nekünk.

Unatkozni, rosszkedvűnek lenni szinte lehetetlen! A rengeteg program közül nehéz választani, de biztosak lehetünk benne, hogy azokat fogjuk megtalálni, amire éppen szükségünk van. Pár nap alatt teljesen fel lehet töltődni! Gyerekkel is ideális program, ők is szeretnek elvegyülni a nagy forgatagban, fürödni, futkosni, együtt felfedezéseket tenni.

Kis csapatunkat idén 7 felnőtt és 8 gyerek alkotta, az új helyszín új lehetőségeket is tartogatott, a gyerekeink hamar feltalálták magukat a csúszdás medencéknél, többnyire akkor láttuk őket, amikor megéheztek 🙂

A Jó együtt sátornál pénteken és szombaton tartottunk harmonizáló gyakorlatokat és tisztító testmozgást, valamint előadást, beszélgetést a szemtréningről és a Babakonyha című hozzátáplálási szakkönyvről.

Eddig minden évben részt vettünk az Everness fesztiválon, bízunk benne, hogy a továbbiakban is megtehetjük. Köszönettel tartozunk a szervezőknek, tudjuk, hogy hatalmas erő, kitartás kell egy ilyen rendezvény megteremtéséhez. Abban a kiváltságban is részesültünk, hogy közzé tehettük a fesztivál egyik megálmodójával készült interjút, amit IDE kattintva lehet elolvasni.

Találkozzunk jövőre is az Everness fesztiválon, és egy kis titkot is elárulunk, tervezzük, hogy masszázsokkal, több előadással bővítjük jelenlétünket, amire minden résztvevőt szeretettel várunk!

(Elérkezett az idő, a 2018-as programot itt találhatod)

 

Együtt veletek sorozat 1. rész: Életmódnap 2017, 3. rész: Élmény- és életmódtábor