Nekünk az Életmódnap nem csak egy esemény a sok közül, hanem az év egyik kiemelkedő napja. Mi a célunk vele? Az, ami az életünket is irányítja: olyan értéket teremteni mások számára, ami hozzásegít a testi-lelki harmóniához. Hiszünk abban, hogy remek társaságban, jó hangulatban, pozitív élményekkel feltöltekezve könnyebb az élet. Ehhez nyújt kiváló lehetőséget egy ilyen családi életmódnap!

Ráadásul idén jótékonysági játékgyűjtést is szerveztünk, az adományokat a Heim Pál gyermekkórház kis betegei és a Budapest 18. kerületében található Gyöngyvirág gyermekotthon lakói kapták.

Az eseményre már 2017 februárban elkezdtünk lelkesen készülődni, a helyszín kiválasztása nem okozott nagy fejtörést, mert a Tranzit Art Café vezetősége nagy szeretettel várt minket ismét. Plakátokat terveztünk, amiket nyomdába küldtünk, asztalokat rendeltünk, egyeztettünk a forgalmazókkal, kiállítókkal, közösségi oldalon és ismerősi körben is megosztottuk ennek a nagyszerű programnak a hírét.

Végre eljött a nagy nap! A tervezett módon az étteremben tartottuk az egészséges életmóddal, táplálkozással, látás javításával, bőrtünetek természetes kezelésével kapcsolatos előadásokat. A fedett kinti részen pedig minőségi termékeket lehetett megcsodálni, kóstolni, vásárolni. Bár egy picit fújt a szél, de az időjárás is kedvezett nekünk.

Ahogy tavaly, így idén is nagy sikere volt a tombola sorsolásoknak, rengeteg minőségi ajándékkal térhettek haza a nyertesek.

Szeretnénk ezúton is megköszönni a részvételt minden kiállítónak, kézművesnek, akik csodálatos kínálatot biztosítottak a látogatóknak és nem utolsó sorban értékes ajándékokat ajánlottak fel a tombola sorsolásokra.

Azoknak a látogatóknak is hálával tartozunk, akik időt, energiát fordítottak arra, hogy eljöjjenek. Reméljük, hogy mindenki jól érezte magát!

Az esemény óta eltelt már egy kis idő, így szép lassan a nyereményekről is érkeznek a hírek. Az egyik fődíj nyertese, Szilvia írt nekünk az életmódnapos nyereményeiről:

Kedves Jó együtt csapat!

Még egyszer hálásan köszönjük, hogy a Tranzit Art Cafe Bisztróban megrendezésre kerülő Életmódnapon csodás ajándékok nyertesei lehettünk. Nővérem Mónika egy spirituális mesekönyv (Tihanyi Edit: Varázsfelhő) boldog tulajdonosa lett, véleménye szerint: „segített visszatérni önmagamhoz”. Számomra pedig megtisztelő volt, hogy Tóth Tibor reflexológus szeretetteljes talpmasszázsát tapasztalhattam meg. A főnyereményt, egy hétvégét pedig Párommal a Balaton egyik legszebb vidékén, Gyenesdiáson tölthettük a Zöldház Panzióban. Fantasztikus élmény volt számunkra, hogy kedves Anikó és Béla szeretetteljes vendéglátásukkal és csodás, természetes ételeikkel vártak. Örömmel értesültem, hogy itt Pesten a BioBarát bioboltban is beszerezhetem az általuk készített termékeiket, így a hasam nem állt ellen és itthon is élvezhetem az isteni Napraforgó krémjüket.

Szép napot! Szeretettel: Szilvia & István

A zárszó pedig mi más lehetne mint: jövőre várunk mindenkit szeretettel a 3. Jó együtt életmódnapunkon!

Ízelítő képekben:

 

Együtt veletek sorozat 2. rész: Everness fesztivál, 3. rész: Élmény- és életmódtábor