Tölts el 5 napot az egészséges életmód és a jó hangulat jegyében!

NYARALÁS  ♥  ÉLMÉNY  ♥  FELTÖLTŐDÉS  ♥  ÖNISMERET  ♥  FEJLŐDÉS

Mitől leszel egészséges és megelégedett? Ha gondolati, lelki és testi szinten is megtalálod a saját utad, egyensúlyba és harmóniába kerülsz, kezelni tudod a stresszt. Ebben az öt napban segítünk, motiválunk, hogy olyan pozitív életmód programot tudj összeállítani magadnak, amit hosszútávon, a mindennapokban is hasznosítani tudsz! A tábor célja, hogy ki tudd pihenni a hétköznapok fáradalmait, jól érezd magad és testileg-lelkileg feltöltődj.

Miért különleges a „Jó együtt” élmény- és életmódtábor?

 • szeretetteljes légkörben, csodás környezetben teljesen kikapcsolódhatsz, erre az időszakra csak a miénk a Villa Panoráma Gyenesdiáson
 • holisztikus szemléletű természetgyógyászok által összeállított érdekes programokon vehetsz részt
 • választ kaphatsz az egészséges életmóddal, tudatos életvitellel kapcsolatban felmerülő kérdéseidre
 • léleksimogató és jó hangulatú önismereti, illetve kreatív alkotó játékokkal készülünk
 • energiát adó, harmonizáló, stressz kezelő gyakorlatokat végzünk minden nap
 • minőségi alapanyagokból készülő finom ételeket fogyasztunk teljes ellátásban  (ITT találhatsz kis ízelítőt)

A tábori élményeken túl ráadásként az alábbi értékes bónuszokat kapod tőlünk:

 • Jelentkezésed után küldünk neked a testi-lelki állapotodról és életviteledről szóló komplex kérdőívet. Ezáltal már a közös élménynapok előtt látni fogod, hogy mennyire fontos önmagaddal foglalkozni, illetve mely területeken lehetne teljesebb az életed, másrészt mi is szeretnénk jobban megismerni téged.
 • Ajándékcsomagot állítunk össze neked, melynek tartalma: egészséget és életmódváltást támogató bio és natúr termékek, meglepetések.
 • Kedvezményes kuponokat biztosítunk, amiket holisztikus szolgáltatásokra (pl. kozmetika, talpmasszázs, életviteli- és táplálkozási tanácsadás, Holistic Pulsing masszázs) vehetsz igénybe.

Mivel várunk, mit tervezünk számodra?

Minden napnak lesz egy fő témája, ami köré a beszélgetések, bemutatók, közösen végzett tevékenységek fonódnak.

1.nap, péntek: Ráhangolódás

Megismerkedünk egymással, önmagunkkal, és megtapasztaljuk az örömteli közös alkotás élményét.

2.nap, szombat: Pozitív életszemlélet és lelkiállapot

A harmónia, a lelki egyensúly, a szeretet kimutatása és befogadása, illetve a stressz megfelelő kezelése az egyik alapja az egészségnek. Ezekről fogunk beszélgetni, könnyen megvalósítható javaslatokat adni és kipróbálunk közösen néhány egyszerű, de hatékony gyakorlatot.

3.nap, vasárnap: Egészséges test

A személyre szabott táplálkozás kialakítása, ésszerű méregtelenítés, a káros anyagok elkerülése a kozmetikumokban és a háztartási szerekben nagyon fontos. Segítünk, hogy ezeket gyakorlatban is meg tudd valósítani! Szó lesz még az egyszerű befőzésről, gyors reggeli és vacsora ötleteket, recepteket, valamint főzési és vásárlási tippeket is adunk.

4.nap, hétfő: Szelíd gyógymódok

A szervezet önmagát gyógyítja, amit a természet erejével és szelíd gyógymódokkal tudunk támogatni. Ezekből fogunk csemegézni: gyógynövények használata, fizioterápia a mindennapokban, reflexológia érdekességei, látásjavító szemtréning, 3-1-2 meridián torna, gerinc karbantartó gyakorlatok, arc- és talpdiagnosztika, házi gyógymódok, Holistic Pulsing masszázs, a helyes légzés fontossága.

5.nap, kedd: Egészség fórum, majd szeretetteljes elválás

Kérdezz – felelünk 🙂 Minden, amit még szeretnél tudni az egészséges életmód bármelyik területéről. Közösen megbeszéljük az elmúlt pár nap tapasztalatait, felmerült érzéseket, gondolatokat.

A fenti programokon kívül minden napra tervezünk testmozgást, kirándulást, sétát, játékokat.

Mi, a Jó együtt élménynapok szervezői a mindennapi életben tapasztaljuk, hogy nagyon fontos a tudatosság, de e mellett a pozitív hozzáállás, vidámság is. Olyan természetgyógyászok vagyunk, akik személyre szabott tanácsokkal próbálunk segíteni a hozzánk fordulóknak, amik a hétköznapi keretek között is megvalósíthatóak. Reméljük a tábori élményekkel hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy jól érezd magad és feltöltődve térj haza.

Nagy lelkesedéssel készülünk és szeretettel várunk : Pribus Tündi, Riczu Anikó, Bak Ildikó Sebi, Tóth Tibi (ha nem ismersz még minket és szeretnél többet megtudni, akkor IDE kattintva olvashatsz rólunk).

 

Nézd meg rövid, 1 perces ajánló videónkat és olvasd el a részleteket, örömmel várjuk jelentkezésed!

 

Időpont:

2018. 06.29. (péntek) – 07.03. (kedd)

Helyszín:

Villa Panoráma

Balaton, 8315 Gyenesdiás, Mély u. 10/3.

 

Mit foglal magában az ár?

 • kényelmes, igényes szállás 5 nap, 4 éjszakára (a panzióban csak mi leszünk)
 • minden szobához külön fürdőszoba, ágynemű és törölköző biztosítva
 • teljes ellátás a Zöldház Bio Panzióban, napi 3-szori (reggeli, ebéd, vacsora) ízletes vegetáriánus főétkezés frissen készítve, változatosan, minőségi alapanyagokból, salátabár, gyümölcsök, bio ropogós, forrásvíz, teák, növényi tej
 • élményekben gazdag programok, előadások, beszélgetések természetgyógyászok irányításával
 • állapotfelmérő kérdőív személyre szabott kiértékelése

Kedvezményes ár:

5 nap 4 éj: 75 000 forint/fő

Részvételed az előleg befizetésével biztosított, a jelentkezők száma korlátozott, csak 15 főt tudunk fogadni, hogy mindenkire maximális figyelmet tudjunk fordítani!

Fizetési lehetőségek:

 1. Egy összegben a jelentkezés után
 2. Két részletben: 20000,- előleg befizetése jelentkezés után, majd a fennmaradó 55000,- 2018. május 31-ig

Az előleget és a végösszeget is lehet fizetni utalással, bankkártyával illetve SZÉP Kártyával (OTP, K&H és MKB-t is elfogadunk).

Jelentkezésed után e-mailben tájékoztatunk a részletekről.

 Kattints ide a jelentkezéshez!

Amennyiben kérdésed van, bátran írj nekünk erre az e-mail címre: info@joegyutt.hu

A 2017. nyári táborunk nagyszerűen sikerült, az élményekről és arról, hogyan érezték magukat a résztvevők ITT OLVASHATSZ, valamint nézd meg  fotó válogatásunkat is:

Jó együtt élmény- és életmódtábor 2017. nyár képekben