Örömmel tudatjuk, hogy végre elindulnak a Jó együtt csapat által szervezett Élmény- és életmódtáborok! Nagy lelkesedéssel készülünk, és szeretettel várunk egy nagyszerű, 5 napos közös kikapcsolódásra, feltöltődésre!

A felkészülés részeként április utolsó vasárnapján kis csapatunk elhatározta, hogy együtt elutazunk Gyenesdiásra, a Zöldház Bio Panzióba, ahol a nyári és őszi programot fogjuk megtartani.

Budapesttől 2 órás autózás után megérkeztünk a panzióhoz, ami könnyen megközelíthető, közvetlenül a főút mellett található, saját parkolóval rendelkezik.

A házigazdák kedvessége, vendégszeretete és – nem utolsó sorban! – főzéstudománya teljesen elvarázsolt bennünket, így szívből tudjuk ajánlani, hogy te is tapasztald meg ezt a „Zöldház-élményt”.

Bepillantást nyertünk a Panzió rejtelmeibe:

  • minden szobához külön fürdő és wc tartozik
  • felszerelés: törölköző, hajszárító, ágynemű, ingyen wifi
  • egy hangulatos étteremben lesznek a közös étkezések
  • a hatalmas, gondozott füves, árnyékos hátsó kertben tudjuk megtartani a reggeli harmonizáló gyakorlatokat és a programok nagy részét
  • rendelkezésünkre áll egy belső terem is
  • a kertben lévő medencét is igénybe lehet venni

Mindannyiunkat elvarázsolt a szeretettel elénk tálalt csodás ételek látványa és ízvilága. Vegetáriánus menü keretében bőséges ellátásban volt részünk, leves, zöldséges lasagne, saláták, vega fasírtok, többféle csodás sütemény. Ez hasonlóképp lesz a táborunkban is, sőt ezt kiegészítve idénygyümölcsök, helyben készített bio ropogós, magkrémek, hűsítőként forrásvíz, friss limonádé, tea és még sok finomság lesz a kínálatban.

Szeretettel várunk!

Házigazdák: Anikó és Béla, valamint a Jó együtt csapat: Niki, Tündi, Anikó, Sebi, Tibi