A kezdetek óta folyamatosan egyre több, velünk hasonló elveket valló nagyszerű emberrel ismerkedtünk meg, sok kiváló szakemberrel,  igényes szolgáltató hely tulajdonosával találtunk egymásra. Mindig az a célunk, hogy honlapunk elnevezése mindenkire vonatkozzon, aki kapcsolatban áll velünk, és így elmondhassuk, hogy: Jó együtt!

Hiszünk benne, hogy a hasonlóan gondolkodó emberek pozitív és kölcsönös együttműködése mindenki erősítését szolgája.

A célunk, hogy minőségi tartalmakat és szolgáltatásokat nyújtsunk a hozzánk fordulóknak, valamint összefogjuk azokat, akik szívesen csatlakoznának pozitív kezdeményezésünkhöz. Fontosnak tartjuk a közösségformálást, ami egymás ajánlásán és támogatásán alapul.

Egészséges életmódot támogató szolgáltatásod, minőségi terméked van, igényes helyet üzemeltetsz, és szeretnéd, hogy jobban megtaláljanak az érdeklődők? Örömmel várjuk jelentkezésedet!

Amennyiben szívesen csatlakoznál hozzánk, és szeretnél a honlapon is megjelenni, olvasd el az alábbi lehetőségeket:

1) Kiemelt partneri együttműködés

Készítünk neked a honlapon egy saját profil oldalt. Ez lehet interjú, vagy a tevékenységedről egy bemutatkozó írás jó minőségű  képpel/portréfotóval. Az együttműködés indulásakor ezt egy külön, rólad szóló oldalon jelentetjük meg, és felkerülsz az Ajánlott partnereink fő menüpontban lévő kiemelt bemutatkozó listára, valamint a Kezdőlapon lévő 4 kategória egyikébe (tanácsadás, természetes kezelés, minőségi termék, igényes helyszín).

Az együttműködés lényege a “Jó együtt” csapaton belül egymás ajánlása azoknak, akikkel kapcsolatba kerülünk és megoldást tudunk kínálni nekik a honlapon lévő partnerek szolgáltatásaiból. Tehát nem csupán reklámfelületet akarunk biztosítani neked, hanem a cél az, hogy a hozzád fordulók megismerjék általad a Jó együtt közösség tagjait és bizalommal forduljanak hozzájuk.

Az alábbi lehetőségeket időd és kedved szerint megvalósíthatod az együttműködés keretein belül:

Blog megjelentetés: Mivel a honlap tartalom fejlesztése nagyon fontos, hiszen így ismernek meg téged, ezért érdemes rendszeresen blogolnod. Ha van honlapod, ahova rendszeresen írsz, akkor a kiválasztott írásod linkjét és egy hozzánk tervezett bevezető szöveget kell elküldened 1-2 képpel (lehet régi, de aktuális blog is!). Ha nincs saját honlapod, vagy oda nem blogolsz, akkor a teljes írást küldd el egy/több fotóval. A joegyutt.hu szerkesztői ezt korrektúrázzák, a szöveget és képet feltöltik, kereső-optimalizálás (SEO) beállításokkal együtt. Természetesen minden írásodnál feltüntetjük a nevedet/honlapodat élő link megjelenítésével!

Közösségi oldalak: Profil oldaladat, illetve honlapunkon megjelenő írásaidat kitesszük facebook posztba. Amennyiben szeretnéd, te is megoszthatod ezeket a saját közösségi média felületeiden.
Honlapunk facebook oldala: https://www.facebook.com/joegyuttoldal/

Kedvezményes akciók: Az általad vagy a közösen szervezett promóciókat, akciókat mindig aktuálisan egyeztetjük, hirdetjük.

Hírlevél: Előre egyeztetve kölcsönösen ajánlhatjuk egymást hírlevélben.

Ajánlás: Honlapodon elhelyezhetsz ránk mutató linket, például ajánlott honlapok között, bannerben, menüpontban…stb., a lényeg a kölcsönös ajánláson van.

Hozzájárulás: A honlapon lévő megjelenés és a fenti lehetőségek díja: 3000,-/év.

2) Blog együttműködés

Ha a honlap szellemiségéhez kapcsolódó témákban írnál blogot (rendszeresen vagy csak pár alkalommal), akkor kérünk olvasd el erre vonatkozó felhívásunkat.

Amennyiben a fentieken kívül egyéb ötleted is van az együttműködésre, akkor írd meg nekünk!

Örömmel várunk!

Jó együtt csapat