„Úgy fogyaszd az ételt, mintha gyógyszert szednél, kellő óvatossággal és mértékkel” – így hangzik egy mongol tanítás, én is ezt vallom. A teljes értékű táplálkozással egyértelműen megelőzhetők a civilizációs betegségek, és ha azok már kialakultak, akár gyógyíthatók is vele.

Ezen elvek alapján segítek azoknak, akik betegségeiktől szeretnének megszabadulni, illetve akik már elhatározták, hogy életmódot váltanak, de nem tudják hogyan tegyék azt.

Több területen végzek tanácsadást:

  • Életmód tanácsadás táplálkozási javaslatokkal
  • Ételkészítő konzultáció személyre szabva, vagy csoportosan
  • Babakonyha, hozzátáplálási tanácsadás „babádra szabva” együtt főzéssel

Ételkészítő tanfolyamokat, workshopokat tartok, kedvenceim az élő, nyers ételek. Emellett előadásokra is szívesen vállalkozom természetes gyógymódokkal kapcsolatban.

Éltető Ételek receptgyűjteményes blogot írok, melyekben finomabbnál finomabb, és kivétel nélkül finomított- és adalékanyagmentes, teljes értékű receptek szerepelnek.

A szakmai oldalamon természetes gyógymódokkal kapcsolatos írásaimat olvashatjátok.

Online letölthető tudásanyagokat (e-book) készítek, melyek célcsoportja igen széles körű: tízórai és uzsonna ötletek gyerekeknek, vega menü ünnepekre, különböző betegségekre összeállított, elméleti és gyakorlati tanácsokkal is ellátott szakmai írások receptekkel.

Ha természetes gyógymódokkal kapcsolatos tanácsra van szükséged, vagy életmód váltás előtt állsz, keress bátran, legjobb tudásommal segítek neked.

Szakmai oldal:  eltetoetelek.hu ; babakonyhatudatosan.hu

Receptgyűjtemény: eltetoetelek.blogspot.hu

Riczu Anikó
Természetes Gyógymód tanácsadó

+36 20 957 0511