Mit találhatsz a honlapon és azon túl…?

Az egyik célunk, hogy folyamatosan megjelenő blog írásaink olyan tanácsokkal szolgáljanak, amik támogatnak abban, hogy meg tudd valósítani az egészséges életmódot a mindennapokban. Irányzatoktól és szélsőségektől mentesen, átfogóan, közérthető módon szeretnénk átadni azt a tudást, amit az évek, évtizedek alatt megszereztünk.

Az ötlet-tárban található bevált praktikák, az egyszerűen elkészíthető étel-ital receptek mind azért készülnek, hogy bemutassuk, az elmélet hogyan ültethető át könnyedén a gyakorlati életbe. Itt csak azt találod, amit mi is kipróbáltunk, alkalmazunk!

Másik célunk, hogy megismerjünk téged, és te is találkozhass velünk személyesen!

Éppen ezért szervezünk nyilvános családi Életmódnapot, jó hangulatú Élménytábort, ahol érdekes, sokszínű, testet-lelket feltöltő programokkal várunk. A honlap menüjében találod az aktuális eseményeket, tanfolyamokat.

Az általános ismeretek, mindenkinek egyformán beváló hasznos javaslatokon kívül szükség van személyre szabott megoldásokra is. Ebben segítenek az állapotfelmérések, egyéni tanácsadások, konzultációk, kezelések, ahol mi, holisztikus szemlélettel rendelkező természetgyógyászok tudunk neked támogatást nyújtani. Ha pozitív változást szeretnél életedben, akkor keress minket bátran!

Ezen kívül testi-lelki feltöltődést nyújtó kozmetikával, szelíd reflexológiai talpmasszázzsal, testmasszázzsal, és a legkisebbeknek való babamasszázzsal várunk. Ezek a kezelések kizárólag káros anyagoktól mentes, természetes kozmetikumokkal történnek!

Akinek fontos az egészsége nehéz helyzetben van a vásárlás terén, hiszen elárasztanak bennünket teljesen felesleges, ráadásul káros termékekkel. Ebben nyújtanak segítséget azok a vállalkozások, és egy különleges webáruház, ahol egyenként ellenőrzött, minőségi, egészséget támogató áruk találhatóak!

Reméljük követni fogod továbbra is a honlap folyamatosan megújuló tartalmát. Gyere el programjainkra, táborainkba, és nagy szeretettel várunk személyesen tanácsadásainkon is!

Jó együtt csapat