A Jó együtt élmény- és életmódtábor helyszínén csodás ételekkel kínált minket a Zöldház Bio Panzió egyik tulajdonosa és háziasszonya, Visontai Anikó. Isteni finom volt minden, és egyedi igényeket is ki tudnak elégíteni, azaz kérésre akár vegetáriánus, vegán, gluténmentes, tejmentes fogásokat is elkészítenek.

Anikó szívesen megosztja velünk bevált receptjeit, amiket folyamatosan közzéteszünk honlapunkon. Érdemes kipróbálni, megkóstolni ezeket az egészséges finomságokat, kattints a képre, ahol megtalálod az ételek részletes leírását!

Jó étvágyat! 

Póréhagyma leves sajtgaluskával

 

Padlizsános lasagne

 

Csicseriborsó fasírt sütőben sütve

 

Gyors zöldségleves: 1 zöldség + 1 gabona

 

Házi briós

 

Hajdinás gluténmentes palacsinta

 

Vegán, gluténmentes almás zabsüti

 

Gluténmentes vegán rizslepény

 

Vega kolbászkrém melegszendvicsre

 

Vegetáriánus töltött paprika

 

 

Padlizsános spagetti

 

Ínyenc salátaöntet