Sok szeretettel köszöntünk!

Visontai Anikó és Visontai Béla vagyunk, már több mint 20 éve foglalkozunk egészséges ételek készítésével. Ezalatt az idő alatt rengeteg étkezési irányzattal ismerkedtünk meg, és mára már úgy gondoljuk, az a legfontosabb, hogy mindenki megtalálja saját maga és egészsége számára a legmegfelelőbbet. Ezért is hoztuk létre mind a vendégházunkat, mind a bio termékvonalunkat.

Panziónkban szeretnénk minden vendégünk étkezési igényeit kielégíteni, legyen szó étel-intoleranciáról (például glutén – laktózérzékenység), különböző diétákról, vegetáriánus, esetleg vegán életmódról, vagy egyszerűen csak a finom, de minőségi (bio) gasztronómia szeretetéről.

Vendégházunk alkalmas családi összejövetelek, kisebb céges rendezvények, csapatépítők, konferenciák, tanfolyamok megrendezésére (50 főig). Tökéletes helyszínt tudunk biztosítani egészség megőrző- és életmódtáborok részére, tornatermünk és hatalmas kertünk ideális a programokhoz és a teljes kikapcsolódáshoz.

Termékeinkkel szeretnénk olyan hiánypótló cikkekkel hozzájárulni a hazai bioétel piachoz, mint például a teljes kiőrlésű ropogtatnivalók, a magkrémek vagy a gabonafasírtok. Forgalmazunk továbbá hortobágyi halakat, bio csirkehúst, bio borokat.

A Balaton nem csak nyáron gyönyörű! Keress fel bennünket bármely évszakban és hagyd magad elvarázsolni a szőlőbirtokok, tanúhegyek, termálvizek és a gasztronómia világában.

Várunk szeretettel!

Anikó és Béla Zöldház Panzió

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/ZoldhazBioPanzio/