Nagyon szerettem a joghurtokat, de mióta nem iszom tejet, a joghurt is mellőzve lett. A gyümölcsjoghurt meg pláne, mivel azok nem sok gyümölcsöt láttak életükben (de sok mást igen). Most elkészítettem vegán, nyers változatát amely nagyon finom és nem utolsó sorban egészséges is. Bármilyen gyümölccsel elkészíthetjük, én most banánt és mandarint tettem bele. Nyáron nagyon finom lehet sárgabarackkal vagy eperrel is.

mandulajoghurt

Szereted a sárgarépa levest? Nos, ha igen, akkor ez is ízleni fog. Kellemesen édes és tápláló is. Gyorsan elkészül, akár vacsorára is tökéletes.

sargarepa-leves

A csicseriborsó az egyik nagy kedvencem a vöröslencse után. Gyakran készítem, változatos formában kerülhet az asztalra. Most egy egyszerű paradicsomos ragut főztem belőle, amelyhez barna rizst kínáltam.

csicseriborsoragu

A vacsora a gyerekeim kedvence, bármikor, bármennyit meg tudnak enni belőle. Ez a gofri. Tej- és tojásmentes, igazi finomság. Olyan egyszerű, hogy a gyerekeim maguknak is el tudják készíteni.

goffri

Remélem, még mindig követitek ezt a kezdeményezést, és hetente legalább 1 nap kerülitek az étrendetekből az állati fehérjét.