Gyermekeim születése, főleg kisebbik fiam nehezen kezelhető – a nyugati orvoslás szerint szinten tartható, de nem gyógyítható –  ekcémás tünetei indítottak el az úton. Tulajdonképpen anyai kétségbeesésemben fordultam az alternatív gyógymódok, és a natúrkozmetikumok irányába, amikor rájöttem, hogy az úgynevezett „gyógyszerekkel” nem tudják meggyógyítani a kisfiamat.

Megszállottan kezdtem kutatni a fizikai test és a lélek állapotának összefüggéseit, miközben autodidakta módon tanultam meg mindent a szappan és a natúrkozmetikumok készítéséről. Hamarosan minden vegyszert száműztem a háztartásomból, és még mélyebb, még több tudásra vágytam. Ekkor már a közvetlen környezetem és a családom is egyre gyakrabban fordult hozzám ha bármilyen egészségügyi problémájuk volt. Így kerültem a Természetes Gyógymódok Szabadegyetemére, ahol általam elismert szakemberektől tanulhattam a gyógynövényekről, a különböző tisztítókúrákról, belekóstolhattam az Ayurvédába, a svédmasszázs és a lágy csontkovácsolás alapjaiba. Az iskola elvégzése után tanultam testgyertyázást, majd többféle érintésen alapuló gyógymódot.

3 féle érintésterápiás módszerrel segítem a hozzám fordulókat:

Metamorf masszázs kezelés

Speciális lelki blokkoldó technika. Lágy, finom érintésekkel a lábfejen, a kézen és a fejen, a gerinc reflexpontjain keresztül stimulálom a gerincet, így hatva az idegenrendszeren keresztül a tudatalattira. Az érintések által keletkező energiahullám kilöki a blokkokat, a gátakat, ezzel felszabadítva az energetikai rendszert. Segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában egyaránt. Bárkin alkalmazható, akár gyerekeken és időseken is.

Holisztikus ringatómasszázs kezelés

Különleges holisztikus technika, melyben több ágazat módszere ötvöződik.
A kezelés hatására felszabadulnak és oldódnak az izmokban tárolt lelki blokkok, lazulnak az ízületek, melyekben ezáltal beindul a regenerálódás, javul a gerinc tartása. A terápia során a testet a magzati szívverés ritmusában ringatom, hatására a sejtek képessé válnak arra, hogy az emlékezetükbe zárt traumákat elengedjék.

Terápiás arc és fejmasszázs kezelés

Az általam végzett technika – melynek alapja a kínai és hawaii technikák – nem azonos a kozmetikai arcmasszázzsal.
A terápiás arc- és fejmasszázs során a szervek reflexterületeit – mikroterületeket, akupunktúrás pontokat – masszírozom.
Holisztikus módszer, mely testi, lelki, szellemi szinten fejti ki harmonizáló hatását.
Mélyen ellazító, relaxáló.
Ajánlom mindenkinek, aki rohanó, feszített, stresszes életet él, vagy egyszerűen csak vágyik egy óra relaxációra, kényeztető pihenésre.
Mellékhatásként az arc feltöltődik, kisimul, megszépül.

„Mindenki magában hordja a saját orvosát. A gyógyszer pedig a bennünk rejlő isteni erő”

Szeretettel várlak a kezeléseimen!

Elérhetőségeim:

http://csiribiegeszseg.hu/

06207756467
info@csiribiegeszseg.hu
Facebook: https://www.facebook.com/csiribiegeszseg/
Instagram: @csiribiegeszseg