tovabblepes

Teljesen rendben van, ha negatív érzelmek árasztanak el időnként. Hiszen ez adja tudtul, hogy sérülékeny emberi lény vagy, erősítened kell magad, és ha megvan a testhez álló saját praktikád, akkor hamar ki tudsz keveredni ezekből a lelki kátyúkból.

De mi történik, ha nem tudsz szabadulni a marcangoló érzelmektől, nem tudsz továbblépni? Ha hiába próbálod elővenni minden pozitív gondolatodat, eddig felhalmozott élettapasztalatodat, kedvenc módszeredet?

Olyankor az történik, hogy benne ragadsz a problémában. Kattogsz rajta, elmondod mindenkinek, aki meghallgat, önigazolást keresel, vagy éppen magadba roskadsz és rád sem lehet ismerni. Lehet a külvilágnak azt is mutatni, hogy minden rendben, nem számít, túl vagy rajta… és nem egyszer ezt is kell tenni… mert nem tartozik az egész világra minden bánatod. De legbelül valóban így érzed? Biztosan jól vagy?

Sokan azon a véleményen vannak, hogy ilyenkor jó sokszor el kell mondani magadnak, hogy: „jól vagyok, minden rendben”. Ha ez segített, akkor ez a te pillanatnyi helyes módszered a pillanatnyi gondodra, megtaláltad! Ha már unalomig ismételted, mégis ott mocorog legbelül a szorongás, akkor tovább kell keresni a megoldásodat!

Mik lehetnek ezek?

Olvass tovább…