Többen jelezték, így mi is tudomást szereztünk róla, hogy megszűnt az antalvali.com honlap, ahol régebben – hosszabb-rövidebb ideig – közülünk is többen dolgoztak azzal a céllal, hogy eljusson az az üzenet az emberekhez, hogy kis odafigyeléssel sokat lehet tenni az egészségünkért.

2015-ben végleg elváltak útjaink, elbocsátották onnan azokat a tanácsadókat, szakembereket, irodai és raktári dolgozókat, akik nagyon sok erőfeszítést és energiát fordítottak az ottani feladatokra. Ezt sokunknak nehéz volt lelkileg feldolgozni és lehetőségünk sem volt értesíteni az addig velünk kapcsolatban álló, a honlapon keresztül hozzánk forduló embereket arról, hogy azon a fórumon már nem találnak meg minket.

Mivel közeli barátságban vagyunk, szerettünk együtt dolgozni, így megtaláltuk a módját annak, hogy hitelesen, megfelelő szakértelemmel, szeretettel megvalósítsuk azokat a terveket, amik mindig is motiváltak miket. Ezért 2016 elején létrehoztunk egy segítő és egymást támogató egészségtudatos közösséget „Jó együtt” néven, valamint egy ellenőrzött, minőségi, kizárólag tiszta termékeket forgalmazó webáruházat: http://www.happybio.hu/

Nagyon köszönjük azoknak, akik idáig megtaláltak és támogattak minket. Még rengeteg tervünk van, amit jó lenne Veletek együtt megvalósítani: „Jó együtt” bemutatkozó nyílt napok, táborok, tanfolyamok, jótékonysági kezdeményezések, beszélgetős klubok, közös kirándulások – és várjuk a Ti ötleteiteket is!

Szeretettel várunk továbbra is mindenkit:

Az elmúlt időszakban sokan jelezték, hogy nehezen találtak meg bennünket, ezért megköszönjük, ha segítesz eljuttatni ezt az információt azokhoz, akiket érdekelhet. Kérünk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel ezt az üzenetet!

Jó együtt csapata