A vásárlásaim során már rutinból megnézem a termékek összetevőit, amely alapján eldöntöm, hogy megvásárolom-e azt vagy sem. Amikor időm engedi, akkor olyan félkész tasakos, konzerv termékeket is böngészek, amelyeket alapból nem vásárolnék meg, de kíváncsi vagyok, hogy vajon milyen összetevőket tartalmaznak. Elgondolkodok azon, hogy vajon miért van piaca az ilyen tasakos, beltartalmi értéket alig tartalmazó ételeknek? Talán időhiány? Vagy nem tudják elkészíteni? Egyáltalán nem zavarja az a tény a vásárlókat, hogy egy ilyen tasakos étel 2-3-szorosába kerül, mintha maga készítené el?

Ilyen nagy kérdőjel számomra az instant zabkása. Egyébként a gyártó oldaláról megértem azt, hogy a termékei által kiszolgál minden réteget, azokat is, akiknek nem számít az egészség, és azokat is, akik már elindultak egy úton az egészséges életmód irányába. Úgy gondolom, hogy aki ilyen zabkását vásárol, annak már fontos az egészsége, de higgyétek el, sokkal olcsóbban kihozható házilag egy ilyen zabkása, szezonális alapanyagokból!

A zabkása fortélyairól ITT tudhatsz meg többet.

Riczu Anikó

természetes gyógymód tanácsadó

Kérünk kedveld és oszd meg ha tetszett! Köszönjük