A kezdetek óta folyamatosan egyre több, velünk hasonló elveket valló nagyszerű emberrel ismerkedtünk meg, sok kiváló szakemberrel,  igényes szolgáltató hely tulajdonosával találtunk egymásra. Reméljük, hogy honlapunk elnevezése mindenkire vonatkozik, aki kapcsolatban áll velünk, és így elmondhatjuk, hogy: Jó együtt!

Hiszünk benne, hogy a hasonlóan gondolkodó emberek pozitív és kölcsönös összefogása egymás támogatását, erősítését szolgája.

A célunk, hogy minőségi tartalmakat és szolgáltatásokat nyújtsunk a hozzánk fordulóknak, valamint összefogjuk azokat, akik szívesen csatlakoznának pozitív kezdeményezésünkhöz. Fontosnak tartjuk a közösség formálást, ami egymás ajánlásán és támogatásán alapul.

Elsősorban azoknak a jelentkezését várjuk, és azokat szeretnénk támogatni, akik nem egy nemzetközi multi cég képviseletében szeretnék tovább növelni a bevételüket, hanem magyar egyéni vagy családi vállalkozásukat, szolgáltatásukat szeretnék népszerűsíteni. Amit fontosnak tartunk, hogy “házon belül” nem csinálunk konkurenciát, hiszen nem a mennyiség a célunk, hanem az egyediség, a minőség. A Kik vagyunk? menüpontban találhatod meg, hogy milyen tevékenységi körök vannak jelen a honlapon.

Amennyiben szívesen csatlakoznál hozzánk, és szeretnél honlapunkon is megjelenni, az alábbi 3 lehetőséggel várunk:

1) Kiemelt partneri együttműködés

Egészséges életmódot támogató szolgáltatásod, terméked van, és szívesen együttműködnél velünk annak érdekében, hogy jobban megtaláljanak az érdeklődők.

Profil: Küldj magadról, a tevékenységedről nekünk egy bemutatkozó írást, jó minőségű képpel/portréfotóval. Az együttműködés indulásakor ezt egy külön, rólad szóló oldalon jelentetjük meg, és felkerülsz a „Kik vagyunk?” fő menüpontban lévő kiemelt bemutatkozó listára, valamint a Kezdőlapon lévő 3 kategória egyikébe.

Blog: Mivel a honlap tartalom fejlesztése nagyon fontos, hiszen így ismernek meg téged is, ezért érdemes rendszeresen blogolnod. Lehetőséged szerint küldj legalább havonta 1 saját blogot. Ha van honlapod, ahova rendszeresen írsz, akkor a kiválasztott írásod linkjét és egy hozzánk tervezett bevezető szöveget kell elküldened 1-2 képpel (lehet régi, de aktuális blog is!). Ha nincs saját honlapod, vagy oda nem blogolsz, akkor a teljes írást küldd el egy/több fotóval. A joegyutt.hu szerkesztői ezt korrektúrázzák, a szöveget és képet feltöltik, kereső-optimalizálás (SEO) beállításokkal együtt. Természetesen minden írásodnál feltüntetjük a nevedet/honlapodat élő link megjelenítésével!

Facebook: Ajánlj nekünk posztolni valót a facebook oldaladról (saját kiemelt eseményed, írásod), és a Jó együtt oldal posztjait lehetőségeid szerint lájkold, illetve oszd meg. https://www.facebook.com/joegyuttoldal/

Közös programok: A közös rendezvényeinken való részvételt mindig aktuálisan egyeztetjük.

Hírlevél: Ha van saját hírleveled, akkor kérünk, tegyél be minket időnként (fontosabb eseményeink, írásaink), illetve írd meg nekünk, hogy mi mit ajánljunk ki a Jó együtt közös hírlevélben tőled.

Hozzájárulás: Szeretnénk kérni hozzájárulást a közös költségekhez (honlap üzemeltetés és szerkesztési feladatok, hirdetések), ami körülbelül évente két-háromezer forintot jelent.

Ajánlás: Honlapodon kérünk, helyezz el ránk mutató linket, például ajánlott honlapok között, bannerben, menüpontban…stb., a lényeg a kölcsönös ajánláson van.

 

2) Blog együttműködés

Ha a honlap szellemiségéhez kapcsolódó témákban írnál blogot (rendszeresen vagy csak pár alkalommal), akkor kérünk olvasd el erre vonatkozó felhívásunkat.

 

3) Ajánlás

Amennyiben szeretnéd, hogy „csak” kölcsönösen ajánljuk egymást, akkor a honlapodon helyezz el ránk mutató élő linket, természetesen mi is megtesszük ugyanezt az „Ajánlott partnereink” listájában és a Kezdőlapon lévő 3 kategória egyikében. Egy bemutatkozó blogra mindenképpen szükség van, hiszen így tudjuk tevékenységedet olvasóinkkal megismertetni.

Amennyiben a fentieken kívül egyéb ötleted is van az együttműködésre, akkor kérlek írd meg nekünk!

Első körben egy személyes találkozóra szeretnénk hívni, ahol megismerkednénk egymással és személyre szabottan átbeszélnénk a részleteket.

Örömmel várunk!

Jó együtt csapat