Ma egy egyszerű menüsort hozok nektek. A reggeli egy szupergyors banánkrémes kása, amely 5 perc alatt el is készül. Bármilyen idényjellegű gyümölccsel turbózhatod, mivel most még nincs nagy választék, így a fagyasztóból vettem ki egy kevéske erdei gyümölcs keveréket.

banankremes-kasa

 

Mivel szombaton szeretnék mást is csinálni, nemcsak a konyhában állni, 🙂 így egy 10 perces főételt javaslok. Ez nem más, mint egy egyserpenyő tészta. Már van kettő a blogomon, de ebbe most csicseriborsó is került.

medvehagymas-teszta

Délután mit szólnátok egy palacsinta tortához? Vegán, nincs benne se tej, se tojás… mégis finom. Bármivel megtölthetjük, én darált, kókuszcukros diót, házi baracklevárt és nutellát tettem bele.

rakott-palacsinta

Estére készítsünk egy pitát, amibe bármi jót beletehetünk, amit csak szeretnénk. Én jó sok zöldséggel szoktam készíteni, amelybe mustár és házi ketchup is kerül. De a házi tzatziki is nagyon finom ám.

pita2

pita1

A jövő héten három különkiadással fogok jelentkezni, amiben a húsvétra készülhetünk sok-sok finomsággal. Várlak benneteket akkor is. 🙂