da0ec2b2-093d-41fe-acdb-9b0afef1aa4d

A PLAY PLANTS célja, hogy a fenntarthatóság játékos, szerethető formában a mindennapjaink részévé váljon.

Azt a tiszta szándékot, hogy az emberek környezettudatosabbak legyenek, a kezdeményezés kreatív, nyitott, világjáró életforma mentén kívánja elősegíteni, inspirációul egyedi készítésű termékeket, újrahasznosító/növény ültető foglalkozásokat, öko dekorációs szolgáltatást és fenntarthatósági tanácsadást is nyújt.

A PLAY PLANTS által mindenkit arra szeretnék ösztökélni, hogy éljen harmóniában a természettel és ismerje meg azokat a lehetőségeket, amelyekkel tudatosan tehetünk a környezetünkért és a jövőnkért.

A termékeimhez használt alapanyagok többsége családi örökségből, bolhapiacról, jótékonysági üzletekből származik, érkeznek barátoktól, és más forrásokból is olyan tárgyak, amelyek jó ideje használaton kívül voltak és most új életre kelnek. A különleges pozsgás-, gyógy- és fűszernövény kompozíciókhoz első sorban csészéket, bögréket, poharakat, konyhai- és egyéb hétköznapi tárgyakat, játékokat használok, képeslapok, poszterek, lakberendezési tárgyak, divat kiegészítők is készülnek.

Foglalkozásokat, rendezvény dekorációt is vállalok. Az életteli PLAY PLANTS termékeket kicsik és nagyok is szeretik, mert vidámak vagy éppen szépek, elegánsak és nem igényelnek sok felügyeletet, mégis hosszú ideig díszítik a lakást, irodát, üzlethelyiséget, zöldítik a környezetet és az újrahasznosítással a természet megóvására hívják fel a figyelmet.

A dínókkal és barátaikkal mese- és ökoterápiás foglalkozásokat, kreatív növényültetős workshopokat is indítok.

Ültető csomagok is lesznek, ahol a család vagy csapatépítőn a kollégák együtt készíthetik el az otthoni- vagy iroda dekornak, ajándéknak szánt játékos növény összeállításokat.

A természet mindenütt jelen van. Fedezzük fel együtt, hogyan lehetséges ez akár a legsűrűbb városi közegben is.

Légy tele élettel a PLAY PLANTS-el!