Minden pénteken és néha szombat reggel is első dolgom, hogy kimenjek a közeli piacra körülnézni és bevásárolni a hétvégi és a következő heti menühöz.

Mivel szeretem az ízletes ételeket, de nem vagyok hajlandó egy óránál többet eltölteni főzéssel a konyhában (de legtöbbször ezt már letornáztam félre is), ezért igyekszem olyan recepteket összeállítani, amik megfelelnek ezeknek a kritériumoknak.

Bár kedvelem a téli répát, céklát, zellert, hüvelyeseket, de bevallom, a tavasz elején már nagyon várom a friss zöldségeket, mert igazi megújulást és feltöltődést jelentenek számomra. Hetek óta figyelem, és végre előbújt a földből és megjelent az árusoknál a zöld spárga. Szeretek mindent akkor fogyasztani, amikor szezonja van, ezért esett most is a választásom erre az idei újdonságra.

Egyszerűen elkészíthető, ráadásul a szervezet számára igazi tápanyag bomba, továbbá tisztító hatása is kiváló, amiről részletesebben ITT olvashatsz.

Lássuk a receptet…

Remélem elnyeri tetszésedet, jó étvágyat kívánok hozzá!

Tóth Tibi

termeszetestalpmasszazs.hu